Kompletna registracija vozila

Proverite ispravnost Vašeg vozila i izvršite kompletnu registraciju
SVE NA JEDNOM MESTU! Cena tehničkog pregleda - 3100 rsd

Pogledaj slobodne termine

Tehnički pregled

Posvećujemo pažnju svakom detalju, a imamo i poklone iznenađenja uz svaku registraciju.

Registracija vozila

Sve administrativne obaveze možete izvršiti u našim prostorijama bez odlaska u MUP.

Odloženo plaćanje

-na 12 mesečnih rata
-administrativna zabrana
-čekovima građana

Zakažite tehnički pregled

Obračun kompletnih troškova registracije sa mogućnošću najave. Kliknite ispod na Kalkulator registracije, popunite formu i saznajte ukupnu cenu svih troškova registracije vašeg vozila.

Kalkulator

Kontakt

Koliko traje tehnički pregled i šta je potrebno
Tehnički pregled putničkih vozila traje 35 minuta, a tehnički pregled motocikala 20 minuta.
Dokumenta potrebna za tehnički pregled: saobraćajna dozvola i lična karta.
Ako se obavlja tehnički pregled novoproizvedenih vozila koja se prvi put registruju, stranka daje na uvid potvrdu o saobraznosti.
Za prepravljena i pojedinačno proizvedena vozila za koja nije izdata potvrda o saobraznosti, kao i za kompletirana vozila i vozila koja se prvi put puštaju u saobraćaj u Republici Srbiji, stranka stavlja na uvid uverenje (potvrdu) da vozilo ispunjava propisane uslove (u daljem tekstu: uverenje o ispitivanju).
Za vozila koja imaju ugrađen pogon na alternativna goriva stranka mora staviti na uvid potvrdu o periodičnom pregledu ovih uređaja ili potvrdu o saobraznosti.
Vrste tehničkog pregleda
Postoje tri vrste tehničih pregleda:
– redovni tehnički pregled
– vandredni tehnički pregled
– kontrolni tehnički pregled
Redovan tehnički pregled obavlja se na godinu dana.Vozači koji poseduju novo vozilo redovan tehnički pregled obavljaju za dve godine. Redovan godišnji tehnički pregled vozila obavlja se do 30 dana pre podnošenja zahteva za registraciju. Obavezan tehnički pregled vozila se obavlja u za to specijalizovanim servisima koji imaju dozvolu da obavljaju taj posao.
Vanredni tehnički pregled obavlja se nakon popravke i pre puštanja u saobraćaj vozila koja su u saobraćajnoj nezgodi ili na neki drugi način oštećena, kao i vozila koja su isključena iz saobraćaja zbog tehničke neispravnosti.
Kontrolni tehnički pregled vozila se obavlja na osnovu pismenog naloga nadležnog organa, koji je sastavni deo zapisnika o izvršenom tehničkom pregledu vozila.
Ko je oslobođen tehničkog pregleda?
Od 13. novembra 2018. godine vozila proizvedena 2018. i 2019. godine (ali ne i vozila iz uvoza) po novom zakonu NE MORAJU raditi tehnički pregled dve godine od datuma prve registracije. To znači da vozila proizvedena 2018. g. prvi tehnički pregled rade 2020.g, a vozila proizvedena 2019. tek 2021. godine.
Proverite svetlosne grupe (sijalice, farovi, migavci...)
Prednja svetla i svetla za maglu Migavci, moraju davati svetlost žute boje Stop svetla Sijalica za osvetljenje registarske tablice Svetla ili migavci na retrovizoru Rikverc svetlo Katadiopteri ne smeju biti polomljeni (mačije oči - ukoliko postoje na zadnjem braniku vozila) Svetlosna grupa se smatra ispravnim za tehnički pregled ako na njima nema oštećenja i svi elementi rade.
Provera brisača, prskalice i pojasa
Proveriti pojas vozača i suvozača Prednji brisači Prednje prskalice Dopuniti tečnost za stakla Brisači moraju postojati na prednjem i zadnjem (ako su fabrički ugrađeni) vetrobranskom staklu i moraju biti u funkciji.
Podizači stakla i brave
Proveriti da li je moguće otvoriti haubu i gepek Proveriti otvaranje vrata i centralno zaključavanje (ukoliko postoji) Proveriti podizače prozora Svi podizači i brave moraju biti ispravni.
Stakla na vozilu
Proveriti sva stakla na vozilu (tolerišu se manja oštećenja) Proveriti retrovizore Stakla ne smeju biti napuknuta. Zatamnjena je dozvoljeno ako za to imate atest. Za putnička vozila dovoljno je da samo levi retrovizor bude čitav, kod teretnih vozila oba spoljna retrovizora moraju biti neoštećena.
Pneumatici (gume)
Pneumatici na prednjoj osovini moraju biti istih dimenzija Pneumatici na zadnjoj osovini moraju biti istih dimenzija Pneumatici moraju biti bez oštećenja i moraju zadovoljiti dubinu šara u zavisnosti od sezone - za letnje gume minimalna dubina šara je 1,6 mm, a za zimske 4 mm.
Provera opreme u vozilu i kuke
Ukoliko postoji kuka za spajanje priključnog vozila, mora posedovati odgovarajući atest i mora biti montirana na vozilu Kuka treba biti demontirana sa vozila i odložiti sve demontirane elemente u gepek
Rezervni točak Trougao Uže ili poluga za vuču Komplet prve pomoći (datum važenja) Po Zakonu o bezbednosti u saobraćaju svu ovu opremu morati imati u vozilu.
Šta poneti od dokumentacije (papirologija za tehnički pregled)?
Saobraćajna dozvola, lična karta, važeća polisa osiguranja Uverenje - odnosi se na vozila za koje su izdata uverenja o ispitivanju pre 12.02.2013. godine Sredstvo plaćanja (novac, karticu . . .) Reatest - vozila sa pogonom na gas ili druge vrste goriva za koje je potreban atest (odnosi se na vozila kojima je atest izdat nakon 12.02.2013. godine) Napomena:Vozilo mora biti čisto. Operite vozilo.