+381 65 999 60 40 info@atriumcars.rs

AUTO ŠKOLA ATRIUM CARS

Zahvaljujući našoj dostupnosti i spremnosti da Vam izađemo u susret, verujemo da ćete uz pomoć našeg osoblja kroz ovu obuku proći bezbrižno, na zabavan i produktivan način.

AUTO ŠKOLA ATRIUM CARS

RADNO VREME ADMINISTRACIJE

Ponedeljak – petak 8.00 – 16.00
Subota 8.00 – 14.00
Nedelja Ne radimo
Tehnički pregled vozila - Atrium Cars

Praktičan ispit B kategorije se sastoji iz poligonskih vežbi (na uređenom parkingu) i vožnjom u saobraćaju. Kandidat slučajnim izborom bira jedan od 15 ispitnih zadataka. Nakon toga sledi ocenjivanje njegovih vozačkih sposobnosti. Ispitnu komisiju čine dva ispitivača, jedan je ispitivač MUP-a a drugi je ispitivač iz auto škole.  Ukoliko jedan od ispitivača oceni negativnom ocenom kandidata NIJE POLOŽIO a drugi ispitivač da prolaznu ocenu POLOŽIO kandidat po pravilniku dobija konačnu ocenu NIJE POLOŽIO. Ukoliko kandidat kod oba ispitivača na kraju ispita dobije prolaznu ocenu POLOŽIO ispit je uspešno završen.

Auto škola Atrium Cars je ponosna na visoku prolaznost na polaganju vožnje jer svojim radom i trudom želimo da svaki kandidat postane snalažljiv i spretan vozač. Uz nas ćete steći elementarno znanje vezano za vožnju i saobraćaj, naučiti bitne vozačke veštine i usvojiti korisne trikove.

Dajemo sve od sebe da svakog pojedinca adekvatno pripremimo za finalni test, ali i vožnju u budućnosti nakon sticanja vozačke dozvole. Spremni smo da odgovorimo na svako pitanje, ali i da damo stručne savete i smernice da bi obuka prošla sa velikim uspehom.

Svakoga ko prvi put sedne za volan motivišemo i podstičemo da se usavršava i olakšavamo usvajanje svake nove informacije i primenu teorije u praksi. Zadovoljni učenici predstavljaju naš najveći uspeh i biće nam drago ukoliko nam poklonite svoje poverenje i postanete još jedan u nizu obučenih i osposobljenih vozača.

CENOVNIK USLUGA

NAZIV USLUGE NAPOMENA CENA
Teorijska obuka 40 časova 14.000 rsd
Praktična obuka 40 časova 48.000 rsd
Polaganje teorijskog ispita + taksa MUP-a 3.200 rsd + taksa 4.000 rsd
Polaganje praktičnog ispita + taksa MUP-a 3.000 rsd + taksa 4.000 rsd
Lekarsko uverenje i prva pomoć   5.000 rsd
Uverenje o položenom ispitu BESPLATNO
Ispis BESPLATNO

Stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije

Kontakt podaci - Auto škola